Despre Noi

Nu te simti mai bine intr-un mediu curat, indiferent ca este acasa sau la serviciu? Curatenia te ajuta sa ai o atitudine pozitiva, te ajuta sa te odihnesti mai bine, sa fii mai productiv atunci cand sarcinile de serviciu si termenele limita impun acest lucru. Curatenia inseamna sanatate, un mediu curat este un mediu sanatos, igienic, nealterat de bacterii, microbi si de praful care favorizeaza declansarea unor probleme de sanatate grave.

Beneficiile unui mediu curat sunt clare, dar actiunile de curatenie sunt mari consumatoare de timp si de energie, mai ales daca nu ai instrumentele necesare. Întotdeauna, o unealta performanta, manuita de un specialist va face curatenie mai repede si mai bine decat prin metodele clasice. Ne-am dotat cu echipamente moderne, profesionale pentru a-ti intretine un mediu placut atat acasa cat si la birou.

Pe langa echipamente, un elemente foarte important sunt produsele de curatenie pe care le folosim. Lucram in domeniu din 2005, asa ca in urma experientei am apucat sa testam cam toate produsele profesionale si casnice de pe piata. Am analizat cu atentie rezultatele si am ales acele produse care au dat cel mai bun randament in situatiile cele mai dificile. Am avut in vedere si consumul de produs pentru a putea oferi clientului final cel mai bun raport calitate-pret.

Nu in ultimul rand, punem accent pe capitalul uman. Membrii echipelor noastre de curatenie sunt atent selectati astfel incat, fiecare echipa sa fie meticuloasa si eficienta, sa respecte standardele de calitate pe care le-am implementat la nivelul firmei.

Contacteaza-ne, iar in cel mai scurt timp iti vom curata si igieniza biroul sau locuinta!